1 mai 2024

PERICULOŞI! L-au îmjunghiat în stradă şi l-au abandonat ca pe un câine

La data de 30 aprilie 2010, în jurul orei 00:00, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, de un cetăţean din comuna Niculeşti, că, în curtea locuinţei sale, se află un bărbat înjunghiat.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţişti, care, în urma primelor investigaţii desfăşurate, a stabilit că cetăţeanul a auzit zgomote în curtea sa, a ieşit din casă, moment în care a observat un grup de tineri care fugeau către un autoturism, cu care au plecat spre centrul comunei Niculeşti. În spatele locuinţei sale, a observat întins pe pământ un bărbat, pe care poliţiştii l-au identificat ca fiind P. Constantin, de 28 de ani, domiciliat în comună.

Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul „agresiune, politraumatism tcc minor nivel zero, traumatism toracic cu plăgi înjunghiate, infrascapulară stâng şi toracică postero superioară stâng, fractură epicondil umeral extern stâng cu deplasare fractură treime distală peroneu drept fără deplasare, multiple plăgi înjunghiate”.

În urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au identificat cei 6 agresori ca fiind M. Nicuşor, de 25 de ani, M. Marin de 26 de ani, M. Victor de 24 de ani, M. Constantin, de 24 de ani, B. Ionuţ şi C. Marius domiciliaţi în comuna Niculeşti, împotriva cărora Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a confirmat începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

În ziua de 30 aprilie 2010, în jurul orelor 18.30, în interiorul localităţii Niculeşti, poliţişti împreună cu jandarmi, au surprins în flagrant un grup de tineri în timp ce aruncau obiecte contondente asupra unui autoturism ce se deplasa pe DJ 101 B.

În urma incidentului, a fost distrus parbrizul autoturismului.

Făptuitorii au fost identificaţi ca fiind M. Ion, de 52 de ani din localitatea Periş, B. Costinel, de 49 de ani, B. Ionuţ, de 19 ani şi M. Constantin, de 24 de ani, ultimii doi fiind cercetaţi şi pentru agresiunea comisă asupra părţii vătămate P. Constantin.

A fost confirmată urmărirea penală şi împotriva acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi port fără drept de arme albe iar faţă de învinuiţii M. Constantin, M. Ion, B. Ionuţ şi B. Costinel a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi parchetului cu propuneri procedurale.

Biroul de Presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial