9 mai 2024
Percheziţii la Ghirdoveni! Ce au descoperit poliţiştii în casele a doi suspecţi

Percheziţii la Ghirdoveni! Ce au descoperit poliţiştii în casele a doi suspecţi

14Peste 5.000 de obiecte pirotehnice, indisponibilizate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localității Ghirdoveni, la persoane bănuite de efectuarea fără drept de operaţiuni cu materiale pirotehnice.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 3.470 de articole de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

Pe numele unui bărbat de 47 de ani, a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

De asemenea, în cadrul acţiunilor organizate, poliţiştii din Dâmboviţa au indisponibilizat alte 2.215 articole pirotehnice, deţinute sau oferite spre vânzare ilegal.

Polițiștii au intervenit la 30 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost constatate aproape 40 de infracțiuni și au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost în teren și au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Polițiștii au organizat 8 acțiuni punctuale și au intervenit 30 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate prin 112.

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, cercetate de polițiști

Polițiștii rutieri din Dâmbovița au depistat două persoane în timp ce conduceau pe raza județului autoturisme radiate din circulație de autoritățile britanice.

De asemenea, un alt bărbat a fost surprins de polițiștii din Găești la volanul unui autoturism, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Acţiune a poliţiştilor din Dragomirești pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Dragomirești au acționat pe raza de competență pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

Astfel, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei și a fost confiscată cantitatea de 1 m³ de lemn.

În urma activităților, au fost constatate 37 de infracţiuni, fiind depistate în flagrant delict 6 persoane.

De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.645 de lei şi au fost confiscate bunuri în cuantum de 3.450 de lei.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial