16 aprilie 2024

Percheziții, în această dimineață, la Târgoviște! Suspecți de furturi, aduși la audieri

www.mariusbuga.ro_images_perchezitziPERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINȚE ȘI SOCIETĂȚI COMERCIALE

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au descins la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale. Au fost puse în executare 5 mandate de aducere. De asemenea, au fost indisponibilizate produse alimentare și nealimentare, electronice și peste 50 de kilograme de obiecte pirotehnice deținute ilegal.

La data de 09 august a.c., polițiștii specializați în investigații criminale de la Poliția Municipiului Târgoviște au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului Târgoviște și în județul Teleorman, la persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale, fapte comise în perioada 2016-2018.

Au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

În urma descinderilor au fost indisponibilizate mai multe produse alimentare și nealimentare, electronice și peste 50 de kilograme de articole pirotehnice a căror deținere este interzisă.

Prejudiciul cauzat este estimat la 70.000 de lei.

La activități au participat luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale Dâmbovița și Teleorman, efective de jandarmi și criminaliști.

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial