25 ianuarie 2022

Percheziţii atât în Bucureşti, cât şi la domiciliul din Olanda al suspectului de crimă de la Gura Şuţii

Webp.net-resizeimageDosarul penal deschis privind moartea Adrianei Mihaela Fieraru ar putea fi închis având în vedere decesul olandezului, principalul suspect, însă anchetatorii vor continua verificările pentru a afla istoricul său, au precizat surse judiciare.Primele rezultate îl leagă pe olandez de Adriana, însă urmează percheziţii.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii vor efectua percheziţii atât în Bucureşti, cât şi la domiciliul din Olanda al bărbatului. Institutul Naţional de Criminalistică a transmis deja rezultate parţiale care îl leagă pe olandez de cazul Adrianei.

Aceleaşi surse au subliniat că s-a ajuns la concluzia că Adriana nu a fost violată, însă sunt indicii că ar fi supus-o unor perversiuni sexuale.

Tototdată, anchetatorii iau în considerare clasarea dosarului privind moartea Adrianei, dat fiind faptul că olandezul s-a sinucis, însă verificările vor continua pentru a afla tot istoricul bărbatului, deplasările lui în România, dacă a avut complici sau dacă a mai comis astfel de fapte.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri şi a plecat sâmbătă, el petrecând în ţara noastră 3 zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial