5 mai 2024

Penală! O femeie din Pucioasa a plecat la cumpărături, dar a ajuns… la poliţie!

cumpCercetată de poliţişti, după ce a sustras produse dintr-o societate comercială

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Pucioasa au fost sesizaţi de reprezentantul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificată principala bănuită, o femeie de 49 de ani, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras produse alimentare, trecând pe lângă casa de marcat fără să le achite.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate societăţii prejudiciate.

Pe numele acesteia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

www.mariusbuga.ro_images_electricaCercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de furt

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cornești au fost sesizați de reprezentanții unei societăți de furnizare a energiei electrice cu privire la faptul că pe raza localității se sustrage energie electrică.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani s-ar fi racordat ilegal la reţeaua principală de distribuţie a energiei electrice, folosind dispozitive improvizate.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

rutiInfracțiuni la regimul rutier, reținute în sarcina unor bărbați

Polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a șase persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Patru dintre acestea au fost depistate în timp ce conduceau vehicule neînmatriculate.

De asemenea, unul dintre bărbați este cercetat după ce a fost surprins în timp ce conducea un autoturism deși nu poseda permis de conducere.

Totodată, un bărbat din Brezoaele este cercetat întrucât a fost depistat în timp ce conducea un vehicul deși consumase alcool.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

lemneCercetați pentru infracțiuni la regimul silvic

Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au surprins în flagrant doi bărbați din Vârfuri în timp ce încercau să sustragă doi arbori pe care îi tăiaseră ilegal.

Pe numele lor, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea de infracțiuni prevăzute de Legea 46/2008.

Materialul lemnos și unealta folosită la tăierea lemnului au fost indisponibilizate.

www.mariusbuga.ro_images_rutieraAcțiune a polițiștilor de la Serviciul Rutier

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe raza municipiului Târgoviște pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 3 infracțiuni și au aplicat 126 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.117 lei.

Din totalul amenzilor, 82 au fost pentru neutilizarea centurii de siguranță, 13 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 5 pentru abaterile comise de bicicliști.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial