mar. oct. 22nd, 2024

Comunicat de presă                                      

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți – oportunitate de angajare pentru tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița organizează în data de 11 octombrie 2024 Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Evenimentul se desfășoară la nivel național și reprezintă o modalitate de a conecta angajatorii cu potențialii candidați și mai ales de a le facilita absolvenților accesul pe piața muncii.

Iată câteva informații relevante despre Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți din data de 11 octombrie:

  1. Locația: Târgoviște, str. Tineretului nr. 1 – Clubul Studenților;
  1. Ora de începere: 10.00;

Activitatea de identificare a locurilor de muncă disponibile se află în plină desfășurare prin vizite la agenții economici, informări făcute către mediul de afaceri pe adresele de e-mail, instituții de învățământ, autorități locale precum și alte instituțiile abilitate să disemineze informația.

La bursa locurilor de muncă pot participa toate categoriile de persoane interesate să ocupe un loc de muncă.

Bursa locurilor de muncă este una dintre măsurile active cele mai agreate de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă,  precum și de mediul de afaceri.

Astfel, în anul 2023, ca urmare a participării la bursa locurilor de muncă, 520 de persoane s-au angajat în domeniul construcțiilor, confecțiilor textile, informatic, confecțiilor metalice, hoteluri și restaurante, comerț și servicii către populație.

Participarea la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți este GRATUITĂ!!!