18 aprilie 2024
PDL Dâmboviţa se războieşte cu prefectul Rusu – “SE ACOPERĂ DE PENIBIL!”

PDL Dâmboviţa se războieşte cu prefectul Rusu – “SE ACOPERĂ DE PENIBIL!”

Comunicat de presă

PDL Dâmbovița cere, din nou, demisia lui Emilian Rusu: Prefectul PSD se acoperă de penibil.

PDL Dâmbovița solicită demisia prefectului Emilian Rusu și a tuturor celor implicați în gestionarea situației urșilor ucigași din județul Dâmbovița.

După ce, în ultimele două săptămâni, atacurile urșilor au provocat două tragedii, omorând doi bărbați în zona de nord a județului, în ultimele zile animalele au provocat din nou panică. De data aceasta, din fericire, nu au mai fost victime omenești. Atacurile sălbăticiunilor au provocat doar ”pagube colaterale”: animale aparținând unor cetăţeni din Moroeni și Bezdead.

Considerăm că prefectul Dragoș Emilian Rusu ar fi putut urma exemplul autorităților din județul Argeș, care au reacţionat promt într-o situaţie asemănătoare.

PDL Dâmbovița reafirmă îngrijorarea față de modul dezastruos în care prefectul Rusu gestionează criza ivită în nordul judeţului. Oare trebuie să moară și alți oameni pentru ca, într-un final, prefectul PSD să înțeleagă că situația nu se rezolvă de la sine şi că indolența, pasivitatea și lipsa de profesionalism a autorităților pot declanșa și alte tragedii ?

Preşedinte PDL Dâmboviţa,

Florin Popescu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial