3 mai 2024
PDL Dâmboviţa nu mai permite “terapiile pentru orgoliile unora”!

PDL Dâmboviţa nu mai permite “terapiile pentru orgoliile unora”!

„Biroul Permanent Naţional a respins toate deciziile luate în cadrul Ligii Aleşilor Locali, ele fiind nestatutar convocate şi nestatutar ţinute.

Consider că această decizie a Biroului Permanent Naţional este un semnal clar pentru toată lumea că în interiorul Partidului Democat Liberal au început să se respecte regulile asupra cărora am convenit cu toţii.

Există un Statut, un Regulament care trebuie respectat de toată lumea şi nu trebuie să-l încălcăm de fiecare dată când ne convine sau nu ne convine.

Orice altă acţiune realizată în afara prevederilor statutare este nulă de drept, ceea ce eu cred că este normal într-un stat de drept şi într-o democraţie reală.

Trebuie să înţelegem în final că numai aşa vom reuşi şi vom putea să facem lucrări care să rămână şi cu care să ne mândrim.

Restul, orice se întâmplă în afara Statutului şi Regulamentului nu poate avea decât scop de spectacol de imagine sau o terapie pentru orgoliile unora sau altora”, spune Iancu Caracota, preşedintele PDL Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial