vin. oct. 25th, 2024

rutiRevelion în siguranţă!

Şi în perioada 31 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor fi la datorie, în slujba comunităţii.

Zilele acestea, vor fi constituite patrule care vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Vor fi angrenaţi atât poliţişti de la ordine publică şi rutieră, precum şi de la celelalte structuri: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în locurile în care se vor organiza manifestările specifice sărbătorilor de iarnă şi vor sancţiona prompt orice încălcare a legii.

Poliţia rutieră va acţiona pe principalele drumuri judeţene şi naţionale, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vor fi folosite toate autospecialele dotate cu aparate radar, în scopul prevenirii excesului de viteză.

Poliţia Română recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în siguranţă.

sarbatoriCOMUNICAT DE PRESĂ

Dragi colegi,

În pragul noului an, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa adresează tuturor poliţiştilor cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate şi succes în activitatea profesională pe care o desfăşuraţi în serviciul cetăţenilor şi al societăţii.

Şi în acest an, pe mulţi dintre dumneavoastră Anul Nou vă găseşte în misiuni, asigurând ordinea şi siguranţa publică. Vă mulţumim așadar pentru toate aceste lucruri și, pentru că suntem la final de an, vă transmitem cele mai calde gânduri și cele mai sincere urări.

Fie ca Anul Nou să vă aducă împlinirea tuturor viselor şi năzuinţelor profesionale, iar bunăstarea şi belşugul, optimismul şi încrederea în viitor să intre în inimile şi casele voastre.

La mulţi ani!

COMUNICAT DE PRESĂ

LA MULŢI ANI 2016!

Fie ca Noul An să pătrundă în casele şi în sufletele voastre şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2016 ! În speranţa unui an mai bun, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă doreşte multă sănătate, încredere şi fericire!

La mulţi ani!