20 aprilie 2024
Patru șoferi sunt cercetați penal după ce au fost opriți în trafic de polițiști

Patru șoferi sunt cercetați penal după ce au fost opriți în trafic de polițiști

Polițiștii de la rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație.

În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au depistat, pe raza localităților Târgoviște, Vișina, Gheboieni și Hăbeni, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența alcoolului.

Cei în cauza au fost testați cu aparatul etilotest, prezentând alcoolemii cu valori cuprinse între 0,48 și 0,80 m/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că unul dintre bărbați avea permisul de conducere anulat.

De asemenea, un alt bărbat de 46 de ani, din județul Ilfov, care avea dreptul de a conduce suspendat, a fost surprins de polițiști pe raza localității Conțești, în timp ce conducea un autoturism.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial