29 martie 2024

Patru persoane, rănite în accidente rutiere!

interlPe strada Constantin Brâncoveanu din Târgoviște, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, a avut loc un accident de circulație, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

De asemenea, pe raza localității Colacu, viteza neadaptată la condițiile de drum a generat un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a trei persoane.

În cele două situații, victimele au fost transportate la spital pentru investigații medicale, însă leziunile suferite nu au necesitat internarea lor.

Pe numele conducătorilor auto, polițiștii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin unitatea de parchet.

Infracțiuni contra siguranței circulației, reținute în sarcina a doi bărbați

Polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele a doi bărbați din Târgoviște și Răscăeți pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Unul dintre aceștia a fost surprins în timp ce conducea un autoturism, deși avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Celălalt a fost depistat în timp ce se deplasa cu un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere.

Cercetați pentru furtul unor articole de încălțăminte

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut că în ziua de 02 aprilie a.c., aceștia ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială de unde ar fi sustras 4 articole de încălțăminte.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale și recuperarea întregului prejudiciu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial