24 aprilie 2024
PANICĂ LA MORENI! O fetiţă de 8 ani, zdrobită de un zid din curtea casei! Mama a scăpat-o din ochi timp de 10 minute!

PANICĂ LA MORENI! O fetiţă de 8 ani, zdrobită de un zid din curtea casei! Mama a scăpat-o din ochi timp de 10 minute!

fetm4Parintii nu erau acasa, iar fetita, cea mai mare dintre copiii familiei, fusese lasata singura sa isi supravegheze fratiorii. Victima a ajuns la spital insa, din fericire, viata ei nu este in pericol.

Intamplarea s-a petrecut in gospodaria unei familii sarmane din Moreni. Tatal munceste cu ziua prin oras, iar mama a mers sa ii duca de mancare. Copila de 8 ani a ramas singura cu fratii mai mici, care au intre 2 si 5 ani.

fetm2Mama fetitei: Am fost 10 minute sa-i duc mancare sotului si cand m-am intors acasa fata cazuse.
Reporter: Ce facea fetita acolo?
Mama fetitei: Se juca.
Reporter: N-ati supravegheat-o?
Mama fetitei: Nu, am fost 10 minute sa-i duc sotului mancare la treaba.
Reporter: Ramasese singura acasa?
Mama fetitei: Da, am lasat o vecina sa se uite la copii

Buzata de zid care s-a desprins face parte dintr-o constructie neterminata de parintii pentru n-au mai avut bani.

fetm3Robert Piperea, tatal fetitei: “S-a jucat fata prin curte, a fost un zid, a cazut, atat. Ce sa avem de gand, sa avem grija de ei.”

O vecina a fost cea care a auzit tipetele si a venit sa vada ce se intampla. A gasit-o pe fetita sub maldarul de caramizi si a sunat la 112. O ambulanta a transportat-o de urgenta la spital

Medicii spun ca este o minune ca fetita a scapat cu viata. Are insa rani din cauza carora va avea nevoie de o perioada lunga de spitalizare.

fetm1Ioan Hermenean, medic specialist Spitalul Moreni:Traumatism cranio-facial si cerebral, cu o plaga in regiunea parietala, plaga survenita in urma caderii unui zid, din datele obtinute de la mama”.

Clara Ene, asistent social Primaria Moreni: “Putea, Doamne fereste, sa se intample ceva mai rau, cladirea este facuta de ei, au lasat-o in stare de degradare. Vrem sa aflam de ce fetita era nesupravegheata”.

fetmAsistentii sociali vor stabili in urma unei anchete daca parintii se fac vinovati de neglijenta, caz in care ar putea fi decazuti din drepturi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial