1 mai 2024
PANICĂ ÎN COMUNA PETREŞTI! Un urs s-a plimbat pe la porţile oamenilor. ”Doamne, cât ai animalul, dintr-o lovitură te face!”

PANICĂ ÎN COMUNA PETREŞTI! Un urs s-a plimbat pe la porţile oamenilor. ”Doamne, cât ai animalul, dintr-o lovitură te face!”

ursiFlămânzi și tot mai îndrăzneți, urșii își fac apariția şi în localitățile de la șes, nu doar la munte.

vani1S-au învățat să caute de mâncare în tomberoane, nu în pădure. Zeci de oameni au sunat  la 112 și au anunțat că au văzut ursul în satul Ioneşti, din comuna Petreşti.

O cameră de supraveghere a surprins sâmbătă-noapte imagini cu un urs care caută de mâncare pe străzi.

vaniLocalnic: ”Doamne, cât ai animalul, dintr-o lovitură te face.

Ursul nu a dispărut nici pe lumină, aşa că primarul a chemat vânătorii, care au tras focuri în aer pentru a-l izgoni.

vani2Lucian Daniel Andrei, primarul comunei Petrești: ”Parcă tot nu ne vine să credem că aici, în spatele caselor noastre, un urs s-a plimbat toată noaptea şi chiar şi spre dimineaţă.

Autorităţile spun că ursul are aproximativ trei ani şi 100-120 de kilograme. În urmă cu două săptămâni, Ministerul Mediului a aprobat împuşcarea unui urs care a ucis mai multe animale în comună Gura Foii. Nu este însă şi cazul comunei Petreşti.

vani3Eugen Tunosiu, secretarul Filialei de Vânătoare Găești: ”Dacă intră în localitate speriat, devine agresiv. Există autorizaţie pentru a fi împuşcat, dar nu pe fondul ăsta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial