3 mai 2024
PANARAMĂ DE OM! A fost prins hoţul de la farmacie! Vezi pe ce a cheltuit banii farmacistei!

PANARAMĂ DE OM! A fost prins hoţul de la farmacie! Vezi pe ce a cheltuit banii farmacistei!

A fost prins hotul care a dat atacul in farmacia din Targoviste! Individul, de 34 de ani, a fost identificat de politisti imediat ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere. Nu i-a venit sa creada cand oamenii legii l-au luat pe sus in acesta dimineata si l-au dus la audieri. Habar n-avea ca fusese filmat de camerele din farmacie. Pus in fata probelor video n-a mai avut ce motiva si a recunoscut fapta…

Un cazier patat. Patat rau!

“Ce v-a indemnat sa furati geanta farmacistei? Sunt amarat, n-am ce sa mananc, n-am unde sa dorm. D-aia m-a impins. Nu pot sa ma angajez. Din ce cauza? Din cauza la cazier. Aveti cazierul patat? Da, foarte patat!”, a declarat pentru mariusbuga.ro Ionel Panaitescu. Cum ramasese fara bani de mancare, bautura si tigari, Ionel si-a pregatit un plan ce n-ar fi trebuit sa dea gres. Ochise pe geam geanta farmacistei si a dat atacul in numai cateva zeci de secunde. Ghinionul lui a fost ca farmacia e dotata cu camere de supraveghere ce au surprins toate miscarile sale.

Pac, pac, hai cu noi la sectie…

“Stiati unde are geanta? Da, am vazut-o pe geam. Banii v-au interesat? Da. Pe ce i-ati cheltuit? Pe mancare, pe tigari, pe bautura. V-ati imbatat dupa? Normal ca m-am imbatat. Cum v-au prins politistii? Frumos, au venit, pac, pac hai cu noi la sectie…”, a adaugat Panaitescu. Barbatul sustine ca a actionat de unul singur, insa politistii continua verificarile sa stabileasca daca a fost ajutat si de ceilalti indivizi surprinsi de camerele de supraveghere. “Furtul a fost probat in sarcina unui tanar de 34 de ani. A fost retinut de politie, urmeaza a fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva”, ne-a precizat cms.sef Adrian Antofie, seful Politiei Targoviste.

Oamenii legii au recuperat geanta farmacistei. In interiror au mai gasit doar actele. Cei 150 de lei pe care femeia ii avea in portofel au fost cheltuiti de suspect dupa cum i-a poftit inima. Acum trebuie sa suporte consecintele. Risca pana la 15 ani de inchisoare pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial