24 aprilie 2024
Ofertă de muncă SIGURĂ pentru dâmboviţenii care vor să lucreze în Portugalia!

Ofertă de muncă SIGURĂ pentru dâmboviţenii care vor să lucreze în Portugalia!

portugaLocuri de munca prin intermediul Retelei EURES

pentru persoanele care doresc sa lucreze în Portugalia

EURES Romania dispune de 400 de posturi în agricultură, respectiv culesul zmeurei, pentru lucratorii care doresc să desfasoare o activitate sezonieră în Portugalia.

Pentru ocuparea posturilor sunt solicitate persoane care au experienţă în agricultură, nu au antecedente penale şi au absolvit minim şcoala primară.

Persoanele care au cunoştinţe minime de limbă engleză sunt avantajate.

Angajarea se face pe o perioada de 2 – 3 luni cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei, iar salariul oferit este cuprins între 842 – 1192 euro brut/luna.

Programul de lucru este cu norma intreaga, iar cazarea poate fi asigurata de catre angajator, cu un cost minim de 1 euro/zi.

Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Porugalia, iar acesta se deduce din primele salarii. De asemenea se asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.

Persoanele cu domiciliul în judetul Dâmboviţa, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dâmboviţa, strada Tudor Vladimirescu nr 1 A, telefon 0732100377, pentru a fi inregistrate în baza de date pentru munca in strainătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Inscrierea în baza de date se realizează pe baza urmatoarelor documente:

  • cerere tip (se completează la sediul Agentiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

  • formular de înregistrare ( transmis de firma porugheză);

  • copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

  • C.V model Europass în limba română;

  • cazier judiciar în original din care să reiasă ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

  • adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sanătos/Apt pentru muncă”.

DIRECTOR EXECUTIV,

Constanţa Anghel

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial