28 aprilie 2024
Şoferi doar cu numele! Vezi de ce!

Şoferi doar cu numele! Vezi de ce!

Trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti, fie sub influenţa băuturilor alcoolice , fie fără a poseda permis de conducere

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul M.G., de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cernăuţi din municipiu, fără a poseda permis de conducere. Faţă de numitul M.G., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis ( art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Totodată, în urma unei acţiuni organizate de lucrătorii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni, a fost depistat numitul M.D., de 25 de ani, din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, în timp ce conducea pe raza comunei Runcu, un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de numitul M.D., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată). Pe raza aceleiaşi localităţi a fost oprit în trafic pentru control numitul D.C., de 43 de ani, din comuna Runcu, care refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial