3 mai 2024
Odobeşti – A rănit GRAV un biciclist şi a fugit de la faţa locului!

Odobeşti – A rănit GRAV un biciclist şi a fugit de la faţa locului!

accs6Accidente rutiere

Pe Calea Domnească din municipiul Târgoviște, pe fondul neacordării priorității de trecere, a avut loc o coliziune între două vehicule în urma căreia două persoane au fost rănite usor.

De asemenea, pe raza localității Odobești, un biciclist a fost accidentat grav de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

Ulterior, polițiștii l-au depistat la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

rut1Excesul de viteză, sancționat de polițiștii de la rutieră

Polițiștii de la rutieră au fost prezenți pe principalele artere din județ și au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat două infracțiuni, dintre care una contra siguranței circulației pe drumurile publice și au aplicat 165 de sancțiuni contravenționale.

Din totalul amenzilor, 78 au fost pentru viteză excesivă, din care 2 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere.

rutAcțiune a polițiștilor de la ordine publică și rutieră

28 de polițiști de la ordine publică și rutieră au acționat pe raza localităților Găești, Titu, Răcari, Mătăsaru și Tărtășești pentru depistarea și sancționarea celor care afectează siguranța traficului rutier prin nerespectarea regulilor de circulație.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 230 de vehicule și au legitimat 241 de persoane.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 176 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 40.850 de lei, au reținut 5 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Astfel, 28 de conducători auto au fost amendați pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 49 pentru neportul centurii de siguranță și unul pentru consum de alcool.

De asemenea, 12 căruțași au fost amendați pentru abaterile comise.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial