27 aprilie 2024
ŞOC ÎN LUMEA BUNĂ DIN TÂRGOVIŞTE! Fiul preşedintei Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, arestat pentru trafic de droguri! Implicat şi un avocat!

ŞOC ÎN LUMEA BUNĂ DIN TÂRGOVIŞTE! Fiul preşedintei Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, arestat pentru trafic de droguri! Implicat şi un avocat!

Șoc în lumea bună din Târgoviște!

Fiul președintei Casei Județene de Sănătate Dâmbovița a fost arestat pentru trafic de droguri, spun surse din rândul anchetatorilor.

Alături de fiul șefei de la CJAS a fost reținut și un avocat, mai precizează oamenii legii.

IPJ Dâmbovița a remis un comunicat de presă pe marginea acestui subiect:

SUSPECŢI DE COMERCIALIZARE DE SUBSTANŢE CU EFECT PSIHOACTIV, ARESTAŢI

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa au probat activitatea infracţională a patru persoane suspectate de comercializare de droguri de risc către diverşi consumatori din municipiul Târgovişte. / În urma percheziţiilor desfăşurate la domiciliile suspecţilor, au fost descoperite diferite cantităţi de cannabis, precum şi instrumente de preparat substanţe de tip etnobotanic

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul S.C.C.O. Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au efectuat percheziţii la locuinţele a patru suspecţi de trafic de droguri, din municipiul Târgovişte şi localitatea Tătărani.

În urma activităţilor, au fost găsite 152 de grame de cannabis, diverse instrumente pentru prepararea acestuia, o instalaţie artizanală pentru producerea haşişului şi stimularea creşterii plantelor de cannabis, precum şi diferite sume de bani.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, după care, la data de 19 iunie a.c, au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial