vin. sept. 20th, 2024

O tânără în vârstă de 27 de ani a fost rănită, astăzi, într-un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Răscăeţi.

Din primele date, se pare că maşina condusă de aceasta ar fi fost izbită de un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din localitate.

În urma impactului, femeia a suferit mai multe leziuni.

Cei de la faţa locului au sunat la 112, acolo a ajuns un echipaj de la ambulanţă care i-a acordat primul ajutor, iar apoi a dus-o de urgenţă la spital pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.

Cazul a fost preluat de poliţişti. Misiunea acestora rămâne să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului şi modul în care s-a produs acest eveniment.

Accident rutier în Răscăieți

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 33 de ani, din Răscăieți, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 702F, din direcția Slobozia către Răscăieți, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani.

În urma impactului, șoferița a fost rănită. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului”.