27 aprilie 2024
O şoferiţă a fost rănită, pe DN 7, după ce maşina ei a fost izbită de un autoturism condus de un şofer beat

O şoferiţă a fost rănită, pe DN 7, după ce maşina ei a fost izbită de un autoturism condus de un şofer beat

O şoferiţă a fost rănită, în această dimineaţă, la Tărtăşeşti, pe Drumul Naţional 7, după ce maşina ei a fost izbită de un autoturism condus de un şofer beat.

Victima, de fel din Bâldana, a suferit mai multe leziuni şi a fost transportată cu ambulanţa la spital.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotestm iar acesta a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost dus şi el la spital, unde i s-au luat probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

“În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Tărtașești.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, în localitatea Tărtașești, s-ar fi produs o coliziune între două autoturisme conduse de un bărbat de 51 de ani, din Tărtașești, și o femeie de 54 de ani, din Bâldana.

În urma impactului, femeia a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, bărbatul, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat cu o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial