4 martie 2024
O profesoară s-a răsturnat cu maşina, la ieşirea din Târgovişte spre Aninoasa. “Sunt foarte obosită. Am stat şi am corectat teze”

O profesoară s-a răsturnat cu maşina, la ieşirea din Târgovişte spre Aninoasa. “Sunt foarte obosită. Am stat şi am corectat teze”

accp1Două accidente grave au avut loc vineri în Dâmbovița. O profesoară s-a răsturnat cu mașina după ce ar fi ațipit la volan. Șoferița spune că era obosită pentru că se întorcea de la școală, unde corectase multe teste.

accr5Pe un alt drum din județ, două femei care se îndreptau spre grădiniță pentru a-și lua copiii au fost lovite de un autoturism. Amândouă au suferit răni și au fost transportate la spital.

accr4Cele două femei, de 26, respectiv 52 de ani, mergeau să îşi ia copiii de la grădiniţă. Pe drum însă, în centrul localităţii Răzvad, au fost spulberate de maşină.

accr6Cele două femei au fost preluate de echipajele de la ambulanţa şi transportate la spital, pentru îngrijri şi investigaţii. Între timp, şoferul a fost dus la sediul poliţiei, acolo unde trebuie să dea explicaţii din ce cauză a pierdut controlul volanului şi s-a dus în plin în cele două femei care se aflau pe marginea drumului.

accp3Un alt accident a avut loc pe drumul dintre Târgovişte şi Sinaia, în apropiere de comuna Aninoasa. O şoferiţă de 58 de ani – profesoară – a pierdut controlul asupra volanului, s-a răsturnat pe şosea şi a avariat uşor un alt autoturism care circulă pe celălalt sens de mers.

accp“Nu-mi dau seama, cred că mai repede, o secundă o-i fi adormit, sunt foarte obosită. De la şcoală, am stat şi am corectat teze şi lucrări şi probabil că asta bănuiesc, am luat parapetul ăla, m-am trezit cu capul în jos, noroc că am avut centura”, a povestit femeia.

Din fericire, aceasta a suferit răni uşoare.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial