6 mai 2024
O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN MORENI!

O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN MORENI!

sala1Astăzi, a avut loc conferinţa de presă prilejuită de închiderea proiectului ,,Modernizare Sală de Sport cu 300 de locuri la Liceul Tehnologic de Petrol Moreni”. La eveniment au participat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, reprezentanţii constructorului, echipa de implementare, mass-media şi oficialităţi locale.
Sala Sporturilor de la Moreni este a doua ca mărime şi dotări după Sala Polivalentă din Târgovişte, aceasta având o capacit…ate de 300 de locuri.
Proiectul a fost implementat în localitatea Moreni, judeţul Dâmboviţa începând cu data 07.10.2014, iar durata de implementare aprobată a fost de 14 luni şi 25 zile.
salaObiectivul general al proiectului a fost modernizarea infrastructurii educaţionale pre-universitare din Municipiul Moreni, îmbunatăţirea calităţii procesului educaţional, ridicarea gradului de confort al elevilor cu cerinţele educative actuale, asigurarea unui proces educaţional la standarde europene în vederea creşterii participării populaţiei şcolare şi a cadrelor didactice la procesul educaţional. sala2Obiectivul specific al proiectului a fost modernizarea salii de sport cu 300 locuri la Liceul Tehnologic Petrol Moreni, judetul Dambovita, prin efectuarea de lucrări de arhitectură, lucrări instalaţii termice, sanitare şi electrice interioare, instalaţii ventilaţie şi climatizare, intalaţii termice în CT, instalaţii electrice interioare în CT şi SH, instalaţii gaze naturale, platforma centrală ventilaţie, asigurarea utilităţilor necesare obiectivului de investiţii, asigurarea cu utilaje şi echipamente tehnologice şi dotări.
Sala de sport de la Liceul Tehnologic de Petrol Moreni va fi inaugurată în cursul lunii ianuarie, moment în care va avea loc şi un meci demonstrativ de handbal la care vor participa o echipă din Liga Naţională de handbal şi echipa locală. Din echipa locală vor evolua nume cu rezonanţă în handbalul românesc, jucători care s-au format la Moreni.

sursa – Primăria Moreni

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial