mie. oct. 23rd, 2024

O motocicletă şi un ATV au dispărut, noaptea, dintr-o gospodărie din I.L. Caragiale.

Proprietarul a mers ulterior la secţia de poliţie să reclame furtul.

Investigatorii spun că doi tineri, de 15 ani, din aceeaşi localitate, ar fi cei care ar fi sustras bunurile.

Bunuri sustrase recuperate de polițiști

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați de către un bărbat, de 48 de ani, din comuna I. L. Caragiale cu privire la faptul că din grădina vecinului său au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 mai a.c., doi tineri, de 15 ani, ambii din comuna I. L. Caragiale, ar fi sustras o motocicletă și un ATV destinat copiilor, ce aparține unui bărbat de 45 de ani, din localitate.

Polițiștii au identificat bunurile sustrase pe albia unui pârâu de pe raza localității, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat IPJ Dâmboviţa.