18 aprilie 2024
O moldoveancă frumoasă foc, obligată să părăsească judeţul Dâmboviţa!

O moldoveancă frumoasă foc, obligată să părăsească judeţul Dâmboviţa!

91838Tânără din Republica Moldova, depistată cu şedere ilegală în Dâmboviţa

Politiștii de imigrări au depistat o tânără de 27 de ani, din Republica Moldova, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de ședere. Aceasta a fost sancționată contravențional și obligată, prin decizie de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa au desfăşurat, în data de 23 August a.c., o acţiune, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în baza unor informaţii, poliţiştii s-au deplasat în localitatea Moțăieni, unde au depistat o tânără, de 27 de ani, din Republica Moldova, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de imigrari au emis pe numele femeii o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească ţara în termen de 15 zile. Totodată, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu, comunicând la tel./fax 0245207506 sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

Biroul pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial