19 aprilie 2024
O maşină de lux, în valoare de peste o sută de mii de euro, s-a făcut scrum într-un incendiu

O maşină de lux, în valoare de peste o sută de mii de euro, s-a făcut scrum într-un incendiu

O maşină de lux, în valoare de peste o sută de mii de euro, s-a făcut scrum într-un incendiu, în judeţul Dâmboviţa.

Proprietarii sunt în vacanță, iar în gospodărie se afla doar un bărbat care avea grijă de animale. Vecinii au dat alarma şi au chemat pompierii.

Necazul s-a întâmplat în gospodăria unor oameni înstăriţi şi muncitori, din satul Stăteşti, comună Vârfuri. Bărbatul care avea grijă de gospodărie îşi aminteşte că a auzit mai multe bubuituri în garaj, iar ulterior a văzut cum autoturismul arde ca o minge de foc.

Constantin Tudorache, martor: „Am auzit pocnind, am deschis uşa garajului şi ardea la maşină. Ce s-o fi întâmplat, nu ştiu. Cred că scurt-circuit a fost, de la maşină.”

Cum au văzut fumul gros, vecinii au sărit şi ei cu apă, până la sosirea pompierilor.

Mihai Stătescu, vecin: „A ars maşina asta, ATV-ul, garajul şi acoperişul la casă.”

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă SMURD.

Misiunea pompierilor nu este deloc uşoară. Se luptă cu flăcările de mai bine de trei ore. Pagubele rămase în urmă sunt impresionante – vorbim de zeci de mii de euro.

Sebastian Stan, locţiitor comandant Detaşament de pompieri Pucioasa: „La faţa locului au găsit arzând generalizat un garaj şi mansarda casei de locuit. Au fost evacuate câteva animale, nu au fost înregistrate victime.”

Proprietarii au asigurare pentru autoturism, dar valoarea acesteia nu acoperă toată valoarea maşinii. Poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial