25 aprilie 2024
O fetiţă de trei ani şi jumătate şi mama ei au fost rănite într-un accident rutier, lângă Ilfoveni

O fetiţă de trei ani şi jumătate şi mama ei au fost rănite într-un accident rutier, lângă Ilfoveni

ilfo4O fetiţă de trei ani şi jumătate şi mama ei au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a fost izbită din spate de un alt autoturism, pe Drumul Naţional dintre Târgovişte şi Bucureşti.

Şoferul care le-a lovit a recunoscut că nu a frânat la timp.

ilfo1Accidentul s-a produs pe DN 71 la ieşirea din localitatea Ilfoveni către Capitală. Cele două autoturisme se aflau într-o coloană de maşini şi mergeau dinspre Târgovişte către Bucureşti. La un moment dat, o maşină a virat pe un drum spre dreapta, iar coloana a încetinit. Atunci s-a produs impactul între maşina condusă de femeia de 34 de ani şi cea din spatele ei.

ilfoȘoferița: „Aveam coloana în faţă şi băiatul din spate nu a frânat absolut deloc”.
Reporter: „Avea viteza?”
Șoferiță: „Nu ştiu cât avea, probabil 70”.
Reporter: „V-a rănit?”
Șoferiță: „Foarte uşor”.

ilfo2În maşina din spate se aflau un tânăr de 27 ani, la volan, şi o pasageră în dreapta sa. Bărbatul îşi recunoaşte vinovăţia că nu a reacţionat la timp, dar spune că totul s-a petrecut în doar câteva secunde.

ilfo5Șofer: „N-am călcat frâna şi am lovit. Nu aveam viteză, a fost coloană de maşini, aveam 60-70 la oră. A făcut cineva dreapta aici. Au călcat toţi brusc frâna şi eu n-am călcat-o”.

Pasagera: „Oricum, nu avea viteză”.

ilfo6Marius Buga, Pro TV: „Fetiţa de trei ani şi jumătate şi mama ei au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Aceştia au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să se stabilească din ce cauză s-a produs acest accident”.

ilfo3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial