27 iulie 2024
O femeie și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație, pe DN 72, la Viișoara

O femeie și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație, pe DN 72, la Viișoara

O femeie în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața, în această după-amiază, într-un tragic accident de circulație, pe Drumul Național 72, la Viișoara.

Victima ar fi vrut să traverseze drumul și ar fi fost pe trecerea pentru pietoni, susțin unii dintre martori, când o mașină a lovit-o în plin.

Un echipaj de la ambulanță a ajuns acolo, dar din păcate în cele din urmă a constata decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs această nenorocire.

” În această după-amiază, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Viișoara.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 57 de ani, din comuna Dragomirești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 72, în localitatea Viișoara, ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 61 de ani, din Târgoviște.

În urma evenimentului, din nefericire, pietonul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial