mie. oct. 23rd, 2024

O femeie, din Cornățelu, a cerut ajutorul poliției după ce un individ a intrat noaptea în casa ei.

Anchetatorii au aflat că era vorba despre un individ, de 35 de ani, din satul Crângași, comuna Conțești, care se afla sub măsura arestului la domiciliu.

Cum cel vizat nu a respectat situația în care se afla, acum este cercetat pentru evadare, dar și pentru violare de domiciliu.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, din Crângași. 

Cel în cauză este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și evadare.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 04:30, bănuitul ar fi pătruns, fără drept, în imobilul unei femei, de 60 de ani, din comuna Cornățelu.

Totodată, bărbatul s-ar fi aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu până la data de 14 noiembrie a.c..

Persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Răcari, pe numele acesteia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, anunță IPJ Dâmbovița.