28 martie 2024
O femeie a găsit 10.000 de lei într-o parcare și i-a păstrat. E uimitor ce s-a întâmplat după trei zile

O femeie a găsit 10.000 de lei într-o parcare și i-a păstrat. E uimitor ce s-a întâmplat după trei zile

bani-agO femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și s-a gândit că a dat norocul peste ea. Nu s-a dus la poliție să-i predea, însă oamenii legii au găsit-o și au recuperat suma.

Femeia în vârstă de 55 de ani a găsit banii, luni, în parcarea unui complex comercial. A văzut un teanc legat cu elastic, pe jos, s-a aplecat și i-a băgat în buzunar. Joi dimineața însă, polițiștii i-au bătut la ușă și i-au cerut să predea banii, arată publicația locală Curierul zilei.

Anchetatorii au luat declarații, au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere și au stabilit cum s-a întâmplat totul. O altă femeie a fost luni la complexul comercial pentru a cumpăra marfă pentru magazinul pe care îl deține.

După ce și-a terminat treaba, a pierdut în parcare o sumă importantă de bani. Femeia legase cu elastic 10.000 de lei. Banii i-au căzut lângă maşină iar ea a plecat fără să-şi dea seama.

Când a sesizat lipsa banilor, s-a întors în parcare, dar nu i-a mai găsit și a sesizat Secţia 2 Poliţie Piteşti, în speranţa că cineva i-a găsit şi-i va înapoia.

Însă persoana care i-a găsit, o femeie în vârstă de 55 de ani, din Costeşti, nu s-a grăbit să meargă la Poliţie să anunţe găsirea banilor, ci i-a păstrat. Oamenii legii au cerut înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Pe filmare au observat cum două femei au traversat şi au mers pe trotuar. Una dintre ele s-a îndreptat către parcare, s-a aplecat, a luat ceva de jos şi a băgat în buzunar, continuându-şi drumul. Cu ajutorul acestor imagini polițiștii au găsit-o pe femeie, cerându-i să predea suma. Cei 10.000 de lei au fost recuperați integral și restituiți păgubitei.

Potrivit legii penale, păstrarea bunului găsit este infracţiune iar găsitorul are obligația legală să-l predea în termen de 10 zile.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial