joi. sept. 19th, 2024

O femeie în vârstă de 63 de ani a ajuns de urgență la spital după ce a fost accidentată de o mașină, pe o stradă din Târgoviște.

Polițiștii spun că, imediat după producerea accidentului, șoferul ar fi fugit de la fața locului.

Ulterior, a fost identificat. Este vorba despre un tânăr, de 31 de ani, din Ocnița.

Agenții l-au găsit pe Strada Silviu Stănculescu, iar de aici l-au dus la audieri.

O anchetă urmează să clarifice exact în ce împrejurări a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea lui.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Petru Cercel. În urma deplasării la fața locului și din verificările preliminare efectuate, polițiștii au constatat că, în zona intersecției străzii Petru Cercel cu Calea București, un bărbat de 31 de ani, din Onița, ar fi acroșat și accidentat un pieton, femeie de 63 de ani, din Târgoviște.

După producerea evenimentului, conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului, ulterior, fiind identificat și oprit pe strada Silviu Stănculescu din Târgoviște.

Totodată, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului”, a precizat Poliția Dâmbovița.