mar. oct. 22nd, 2024

Deși fotbalul din ligile infeioare nu reușește să atragă fonduri precum primul și al doilea eșalon fotbalistic național , iată că, în sudul județului Dâmbovița, pasiunea pentru fotbal a suporterilor creează nu doar plăcerea victoriei ci și o recompensă simbolică.

Olimpia Morteni, echipa reînființată de un fiu al satului și totodată microbist înfocat, domnul Traian Paparete, revenit cu drag pe meleagurile natale, evoluează momentan în liga a șasea județeană.

După ce anul trecut au arat, discuit și semănat suprafața vechiului teren din localitate, iată că din acest sezon echipa a revenit acasă. Ca să atragă cât mai mulți suporteri pentru a susține echipa la meciurile de acasă, Olimpia Morteni a inițiat o tombolă a suporterilor, la care se poate câștiga o minge de fotbal.

Iată regulamentul acestei tombole :

– se poate participa la fiecare meci jucat acasă chiar dacă ai mai câștigat la tombolă. Înscrierile se fac direct la teren în ziua meciului. Premiul obținut se poate dona la club pentru o altă premiere (banii plătiți nu se recuperează), motiv pentru care vei primi o Insignă și un Card VIP (ambele personalizate) din partea clubului.
⚽ Club Sportiv OLIMPIA MORTENI începe o campanie de premiere a suporterilor prezenți la meciurile oficiale jucate acasă la Morteni, suporteri care vor primi ca premiu o minge de fotbal marca ”PRO Touch 10” mărimea 5 printr- tragere la sorți (tombolă).
⚽ Pentru a se putea face tragerea la sorți la pauza meciului, este nevoie ca cel puțin 10 (zece) suporteri să se înscrie contra sumei de 10 lei (vor primi chitanță pe loc imediat ce sunt 10 participanți, până atunci vor fi înscriși pe un tabel temporar unde i se va aloca un număr valabil la extragere), în caz contrar, tombola nu are loc, iar banii vor fi returnați imediat.
⚽ Câștigător o să fie suporterul ai cărui număr o să iasă la extragere. Pentru o donație de 50 lei în plus (se eliberează chitanță pe loc), mingea o să fie semnată de toți jucătorii (nu este obligatoriu, este la alegerea și dorința câștigătorului).

Astăzi, la meciul câștigat de Olimpia Morteni acasă cu scorul de 5-4 împotriva celor de la ACS Miulesti, a fost desemnat și primul câștigător al tombolei, în persoana lui Traian Stoica.