26 aprilie 2024

O ambulanță a fost avariată în misiune, la Șotânga! “A intrat direct în noi!”

ambs4O ambulanță a fost avariată în misiune, la Șotânga, după ce o mașină venită de pe sensul opus, care intrase în depășire, a izbit în plin autospeciala.

ambs1Asistenta din ambulanță a fost rănită în urma impactului. Și șoferul care a provocat accidetul a suferit leziuni și a fost dus la spital.

ambs5Ambulanța plecase de la Târgoviște și se îndrepta către un pacient diabetic aflat în suferință. Nu a mai ajuns însă la destinație. Un șofer care intrase în depășire pe sensul opus a intrat cu mașina în autospecială.

ambs8Mihai Boșoi, ambulanțier: „El a venit prin spatele ăluia, a intrat în depășire, a intrat direct în noi. Totul era pornit, ne duceam spre caz. Nu aveam nici viteză, m-a lovit doar puțin în mână airbagul și pe ea, direct în față, s-a înroșit, a zgâriat-o rău”.

Șoferul imprudent, un tânăr de 33 de ani, o avea alături pe scaunul din dreapta pe soția lui, care susține altă variantă a accidentului.

ambs6Iuliana Zabloschi, soția șoferului cercetat: „A parcat cineva brusc în față, a încercat să evite, să nu intre în domnul din față, a crezut că are timp să evite”.

În urma coliziunii cu ambulanța, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină, în care se aflau doi frați.

ambs7Andreea Catrina, șoferiță: „Nu știu ce a vrut el să facă, nu a vrut să mă evite, a ricoșat direct din ambulanță. Nu am nicio vină, nu eram în stradă. Din ambulanță a ricoșat direct în mine, nu am avut ce să fac”.

ambs2Marius Buga, Pro TV: „În urma impactului violent, asistenta și șoferul de 33 de ani au suferit răni și au fost preluați de echipajele de la ambulanță sosite la fața locului.

Acum polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident”.

ambs

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial