vin. sept. 13th, 2024

O adolescentă a fost rănită într-un accident de circulație, astăzi, în jurul prânzului, pe Drumul Național 7, la Bâldana, în Tărtășești.

Totul s-a întâmplat după ce două mașini s-au izbit, iar în urma impactului, fata și un bărbat, de 64 de ani, au fost răniți.

Bărbatul a refuzat să fie transportat la spital, iar salvatorii au dus-o pe adolescentă la unitatea de primiri urgențe.

Accident rutier produs pe raza comunei Tărtășești

În această după-amiază, 25 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Tărtășești.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 64 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism în afara localității Bâldana, la intersecție DC 153 cu DN 7, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, care se deplasa din direcția București către Pitești.

În urma coliziunii, un minor de 14 ani a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ.

”Am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier între două autoturisme în comuna Tărtășești, sat Bâldana. Garda de Intervenție Răcari a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj. La fața locului, au fost identificate două victime, o persoană de sex feminin în vârstă de 14 ani și o persoană de sex masculin în vârstă de 64 de ani, care au fost asistate medical de către echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița. Victima de sex feminin a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare, în timp ce victima de sex masculin a refuzat transportul la spital. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, spune ISU Dâmbovița.