vin. sept. 20th, 2024

Numărul victimelor inundaţiilor care au afectat judeţul Galaţi a ajuns la cinci după ce duminică a mai fost găsită încă o persoană decedată, pe raza localităţii Slobozia Conachi.

”Urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice manifestate în zilele anterioare, pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi, a fost identificată încă 1 victimă decedată, numărul total al persoanelor decedate fiind 5”, transmite ISU Galaţi.

Sâmbătă, bilanţul indica 4 persoane decedate, iar duminică dimineaţă IGSU anunţa că alte două persoane sunt date dispărute în localitărţile Pechea şi Costache Negri.

În localitatea Pechea, o persoană a fost declarată decedată după ce a fost surprinsă de viitură, ca urmare a creşterii nivelului apei pârâului Geru, în localitatea Drăguşeni, o persoană a fost declarată decedată, în localitatea Costache Negri s-a produs o viitură ca urmare a scurgerilor de pe versanţi şi a ieşirii din matcă a pârâului Suhurlui, iar o persoană a fost găsită decedată şi în localitatea Corod, o persoană a fost declarată decedată, precizează news.ro