29 martie 2024

NU UITAŢI! Diseară, la ora 23, SE OPREŞTE APA în Târgovişte, Ulmi, Aninoasa, Şotânga, Gura Ocniţei, Răzvad, Doiceşti şi Dragomireşti!

www.mariusbuga.ro_images_apa2Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizării apei potabile pe reţelele de distribuţie din municipiul Târgovişte, precum şi pe reţelele localităţilor limitrofe alimentate din aceleaşi surse (Ulmi, Aninoasa, Şotânga, Gura Ocniţei, Răzvad, Doiceşti şi Dragomireşti), din data de 15.09.2015 – ora 23.00, până în data de 16.09.2015 – ora 16.00.

Se vor efectua racorduri între reţelele realizate pe proiectele POS Mediu I şi PIDU A la reţeaua existentă a municipiului Târgovişte. Lucrările menţionate au ca obiect creşterea calităţii serviciului de distribuţie a apei potabile în zonele deservite. Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire.

Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute. Locuitorii sunt rugaţi să creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apă potabilă.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat.

Biroul de presă al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial