vin. sept. 20th, 2024

Nu rataţi evenimentul cultural al anului, la Găeşti. Festivalului Internaţional de Nai “Gheorghe Zamfir” – programul de azi şi mâine.

17 august 2024, ora 19:00:

O seară dedicată muzicii pop-simfonice și clasice pe scena din Parcul Central. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Simfonică Muntenia, sub bagheta maeștrilor dirijori Daniel Jinga și Tiberiu Dragoș Oprea. Printre artiștii invitați se numără nume importante atât din România, cât și din străinătate, garantând un spectacol memorabil.

18 august 2024, ora 19:00:

Regalul folcloric mult așteptat va avea loc pe aceeași scenă din Parcul Central. Evenimentul va include reprezentații autentice susținute de Orchestra „Lăutarii” din Chișinău, sub conducerea maestrului Nicolae Botgros, și momente deosebite oferite de artiștii Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” și Grupul de Tulnicărese din Apuseni.

Accesul la evenimentele din 17 și 18 august este gratuit, oferind publicului ocazia de a se bucura de un adevărat festin cultural în inima Găeștiului. Maestrul Gheorghe Zamfir, gazda festivalului, va urca pe scenă în ambele seri, aducând un omagiu muzicii și tradiției românești.