20 aprilie 2024
Nu rataţi Crosul popular Vlădeni

Nu rataţi Crosul popular Vlădeni

Duminică, 29 august, sunteţi invitaţi la Crosul popular Vlădeni!

Sub sloganul Facem din sport un obicei, organizatorii vă aşteaptă să vă înscrieţi în competiţie, până mâine, inclusiv.

🏆Start înscrieri:https://my-run.ro/race-pay/?contestId=128✏

Procesul de înscriere este unul extrem de simplu. Urăm succes tuturor participanților!

𝗥𝗘𝗚𝗨𝗟𝗔𝗠𝗘𝗡𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗜𝗖𝗜𝗣𝗔𝗥𝗘

1. Înscrierile se fac pe platforma online https://my-run.ro/ pusă la dispoziție de organizatori (obligatoriu pentru participare).

1.1. Se percepe o taxă de înscriere în valoare de 10 RON/participant. Se acceptă plata online cu cardul, transfer bancar, cât și numerar (plata numerar se va face cu 30 minute înainte de începerea cursei, la ridicarea kit-ului de participare). Este recomandată plata online, cu cardul, pentru evitarea aglomerației la începutul evenimentului.

1.2. Participanții majori (18 ani împliniți și peste) își vor asuma faptul ca sunt apți din punct de vedere fizic prin înscrierea și acceptarea regulamentului de participare, iar pentru participanții minori (sub 18 ani), declarația va fi semnată de un părinte (înmânată organizatorului la predarea kitului de participare).

2. Kitul pentru participare conține numărul de participare, un cip de cronometrare și medalie de finisher (înmânată la finalul cursei). Acesta va fi ridicat cu 30 minute înainte de începerea cursei, de la punctul de start, odată cu semnarea declarației pe proprie răspundere (obligatorie).

3. Echipament. Participanții la eveniment vor purta propriul echipament. Se recomandă participanților să poarte echipament de alergare corespunzător traseului (va fi în totalitate pe asfalt) și condițiilor meteorologice din ziua respectivă.

4. Traseu. Crosul va străbate drumul comunal 25A, pe teritoriul comunei Vlădeni, începând de la intrarea în pădurea Dumbrava (intersecția cu drumul către fosta Bază) și finalizându-se în centrul comunei.

4.1. Traseul va fi marcat cu săgeți pe toată distanța acestuia, astfel încât participanții să nu întâmpine probleme de orientare.

4.2. Lungimea totală a traseului este de 2.8 kilometri.5. Orar curse. Prima cursă va începe la ora 18:00, urmând ca la intervale de 10 minute să se dea startul următoarelor categorii în ordinea enumerată:

𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟬𝟬 ​– sub 18 ani feminin

𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟭𝟬 – sub 18 ani masculin

𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟮𝟬 – peste 18 ani feminin

𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟯𝟬 – peste 18 ani masculin

6. Punctul de revitalizare va fi amplasat la finalul cursei, unde participanții vor avea la dispoziție sticle de apă și fructe.

7. Premierea va avea loc la finalul cursei. Fiecare participant va primi o medalie de participare, iar primii trei clasați de la fiecare categorie de alergători vor primi în plus câte o diplomă și premii în bani.

Premiile în bani se vor acorda după cum urmează:

Locul 1 – 𝟯𝟬𝟬 𝗥𝗼𝗻

Locul 2 – 𝟮𝟬𝟬 𝗥𝗼𝗻

Locul 3 – 𝟭𝟬𝟬 𝗥𝗼𝗻

Premii totale: 2400 Ron

*BONUS: va fi anunțat la începutul cursei.

8. Descalificări: – Numărul de concurs este obligatoriu să fie purtat pe toată durata desfășurării competiției, la loc vizibil, în partea din față a echipamentului. Nerespectarea acestei prevederi se sancționează prin descalificare, organizatorul neavând nici o obligație privind înregistrarea participantului în clasamentul final.

– Numărul de concurs nu este transmisibil.

“Împrumutarea” numărului de concurs unui alt concurent va fi sancționată prin descalificare.- Schimbarea traseului marcat se sancționează de asemenea prin descalificare.🏳

Pentru înscrieri, apasă link-ul de mai jos: https://my-run.ro/race-pay/?contestId=128

⏳Înscrierile se fac până pe data de 25.08.2021!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial