3 mai 2024
Update: FINALA VOCEA ROMÂNIEI! Marele câștigător al showului de la PRO TV este Julie Mayaya!

Update: FINALA VOCEA ROMÂNIEI! Marele câștigător al showului de la PRO TV este Julie Mayaya!

Update: Julie Mayaya a câștigat finala showului Vocea României!

Ora 00.26 – Tibi Scobiola, locul 4, pe locul 3 s-a clasat Cristi Nistor, locul doi îi revine lui Vizi Imre

Horia Brenciu vrea să-i surprindă pe telespectatori cu cea mai neașteptată pereche și să le smulgă voturile. Inna, Antonia, Andi Moisescu și Pacha Man cântă astăzi alături de finaliști.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.

Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.

Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.

Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.

„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial