6 mai 2024
Noul staff al Primăriei Târgovişte! Cristi Stan, primar, Carmen Holban şi Cosmin Bozieru, noii viceprimari!

Noul staff al Primăriei Târgovişte! Cristi Stan, primar, Carmen Holban şi Cosmin Bozieru, noii viceprimari!

staff-pmt„Ne aşteaptă un drum foarte dificil. În calitate de reprezentant al Executivului, îmi exprim speranţa că vom avea un mandat în care vom şti să colaborăm, în care vom lăsa deoparte interesele individuale sau de grup şi vom reuşi împreună să dezvoltăm municipiul Târgovişte.

Jurământul pe care l-am depus fiecare dintre noi va reprezenta într-adevăr ceva şi nu vor fi doar câteva cuvinte pe care le-am spus la un moment festiv. Administraţia publică locală din Târgovişte trebuie să facă faţă unor provocări deosebite, ne aflăm în faza de pregătire a proiectelor cu finanţare europeană, o activitate foarte importantă şi de natură să asigure dezvoltarea municipiului Târgovişte cel puţin până în 2020 şi vom avea nevoie de consens în Consiliul Local Municipal pentru a putea să parcurgem cu celeritate toate etapele pe care procedurile în vigoare le impun.

Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să conştientizeze faptul că în Consiliul Local Municipal se dezbracă haina politică şi se îmbracă o haină administrativă. Nu voi genera şi nu voi întreţine niciun fel de conflict la nivelul Consiliului Local Municipal Târgovişte, îmi doresc o colaborare bună cu reprezentanţii tuturor grupurilor de consilieri din Consiliul Local Municipal şi cred că acesta ar fi secretul unei activităţi administrative eficiente.

Sunt convins că voi face o echipă bună cu cei doi viceprimari, aşa cum sunt convins că vom face o echipă bună cu toţii”, a declarat, după momentul învestirii în funcţie, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Cei doi viceprimari noi ai municipiului Târgovişte au fost aleşi în funcţie cu votul consilierilor social-democraţi, dar şi cu susţinerea consilierului local din partea ALDE, Dumitru Barbu, şi a consilierului independent, Ana Maria Nicolae. Liberalii nu au avut nicio propunere pentru funcţia de viceprimar, dar nici nu au acordat un vot pozitiv pentru alegerea lui Cosmin Bozieru şi a lui Carmen Holban în echipa de conducere a municipiului Târgovişte. Cei doi social-democraţi au fost aleşi în funcţie cu 13 voturi pentru şi 7 împotrivă.

La ceremonia solemnă de învestire a Consiliului Local Municipal şi a primarului municipiului Târgovişte au luat parte prefectul judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie, precum şi preşedintele forului administrativ judeţean, Adrian Ţuţuianu, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi Corneliu Ştefan, o serie de aleşi judeţeni, precum şi şefi de servicii şi instituţii subordonate Primăriei Târgovişte, care au vrut să fie „martori” la primul pas făcut de consilierii municipali şi de Executivul Primăriei în mandatul 2016-2020.

După alcătuirea comisiilor de specialitate, primarul Cristian Stan, cei 20 de consilieri locali municipali prezenţi la şedinţa de constituire, respectiv Carmen Holban, Ion Cucui, Cătălin Rădulescu, Andrei Păunescu, Cosmin Bozieru, Oana Vlăducă, Laurenţiu Neculaescu, Agnes Erich, Alexandru Bugyi, Ciprian Oprescu, Monica Ilie (PSD), Ciprian Prisăcaru, Sebastian Marin, Neli Ion, Honorius Moţoc, Silviu Tănase, Nicolae Mândrilă, Adrian Bercu (PNL), Dumitru Barbu (ALDE) şi Ana Maria Nicolae (consilier independent), împreună cu autorităţile invitate la eveniment, au ciocnit o cupă de şampanie.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, îi anunţa că joi, 30 iunie a.c., va avea loc prima şedinţă de Consiliu Local în noua formulă administrative.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial