25 aprilie 2024
Nouă şoferi beţi, prinşi în trafic de poliţişti, la primele ore ale dimineţii

Nouă şoferi beţi, prinşi în trafic de poliţişti, la primele ore ale dimineţii

În doar două ore de acțiune, polițiștii de la rutieră au surprins în trafic nouă conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice

În această dimineață, 27 iunie, în intervalul orar 06:00-08:00, polițiștii de la rutieră au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea accidentelor rutiere și depistarea și sancționarea conducătorilor auto care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

În cele două ore de acțiune, polițiștii rutieri au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în cuantum de 14.500 de lei.

Totodată, polițiștii au surprins nouă persoane care conduceau autovehicule în timp ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Față de doi dintre șoferi, polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe, iar față de ceilalți s-a dispus măsura reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Astfel de acțiuni vor continua, obiectivul polițiștilor fiind acela ca fiecare deplasare pe drumul public să se realizeze în condiții de siguranță, fără evenimente rutiere nedorite.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial