25 aprilie 2024
Noii funcţionari publici ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa au depus jurământul

Noii funcţionari publici ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa au depus jurământul

functFestivitate de învestire în funcţie pentru noii funcţionari publici ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa

La sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa a avut loc o scurtă ceremonie festivă de învestire în funcţie a trei angajaţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa care au promovat concursurile organizate de instituţie în acest sens. Momentul a marcat, astfel, depunerea jurământului de credinţă care oficializează statutul de funcţionar public al persoanelor în cauză odată cu intrarea în corpul funcţionarilor publici.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea,  intenţionează ca această practică să devină un model de referinţă la debutul în funcţie a fiecărui funcţionar public al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, fiind un semn de recunoaştere şi respect pentru statutul şi funcţia de funcţionar public. Cu acest prilej, preşedintele Alexandru Oprea i-a încurajat pe noii angajaţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa, urându-le bun venit şi asigurându-i de tot sprijinul în derularea activităţii.

Jurământul de credinţă a fost depus astăzi în prezenţa conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi a coordonatorilor Direcţiilor Economice şi Infrastructură Locală de către următorii: Marin Silviana Ecaterina – Şef serviciu; Soare Horia Ştefan – consilier profesional superior – Serviciul utilităţi publice din cadrul Compartimentului dezvoltare locală şi coordonare autorităţi publice, Turneanu Mihai Emil, consilier asistent – Serviciul buget din cadrul Direcţiei economice, buget.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial