22 februarie 2024
NOAPTE DE GROAZĂ! Trei familii din Târgovişte au dormit cu frica-n sân! Şi cu zece tone de lemne deasupra capului! VEZI VIDEO!

NOAPTE DE GROAZĂ! Trei familii din Târgovişte au dormit cu frica-n sân! Şi cu zece tone de lemne deasupra capului! VEZI VIDEO!

Trei familii din Targoviste au dormit cu frica in san, marti noapte. Mai mult, una dintre ele a decis chiar sa nu mai stea in casa si sa se adaposteasca in masina, in fata blocului. Totul, dupa ce firma de constructii care le va renova acoperisul a urcat pe bloc aproape zece tone de lemn. O femeie si-a luat copilul, sotul si socrii si au petrecut noaptea in masina. Spune ca ii e teama sa mai doarma in pat, in apartament, din cauza ca exista pericolul sa se prabuseasca planseul. Stau la ultimul etaj, iar mormanul de lemn este chiar deasupra apartamentului lor. Alte doua familii de pe palier stau cu aceeasi teama, dar nu si-au parasit inca locuintele. Presedintele asociatiei de proprietari este si el ingrijorat. Acesta spune ca nu a fost consultat de reprezentantii firmei de constructii cu privire la depozitarea lemnului pe acoperis si ca intr-adevar exista pericolul prabusirii tavanului. Patronul firmei de constructii nu a putut fi contactat. Oricum, locatarii nu vor sa lase lucrurile asa si spun ca vor merge in instanta, sa ceara despagubiri pentru tavanele distruse.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial