6 mai 2024
CĂSNICIE MORTALĂ! Crimă la Corneşti! Şi-a omorât soţul, bolnav de gelozie!

CĂSNICIE MORTALĂ! Crimă la Corneşti! Şi-a omorât soţul, bolnav de gelozie!

Iata povestea dureroasa a unei tinere din Dambovita, care voia sa divorteze de sot. Se certau des, iar fata ar fi vrut sa divorteze. Vineri seara, politistii au venit la ei acasa si l-au rugat pe tanar sa plece, pentru ca facea scandal. Dar s-a intors cateva ore mai tarziu, iar partenera l-a lovit cu un cutit, cand ar fi amenintat-o.

Nu este exclus ca fata sa fi fost in legitima aparare, banuiesc anchetatorii.

Se pare ca, de cateva luni, Cristina nu mai reusea sa se inteleaga sub nici o forma cu Bogdan, cu care era casatorita de trei ani. Gelos si ramas fara slujba, barbatul era pus de scandal. Era violent si-i reprosa ca-l inseala.

Vineri seara, cearta a izbucnit din nou, iar tanara in varsta de 25 de ani a chemat politia de frica. Agentii l-au luat de acasa, dar Bogdan s-a intors cateva ore mai tarziu.

Sora suspectei: “S-au certat foarte rau aseara, a amenintat-o c-o omoara. El avea un cutit. Mai devreme s-au certat, l-a dat politia afara. El s-a intors noaptea. El are si interdictie din cate stiu eu. Era foarte gelos!”

Cand a vazut ca Bogdan o ameninta, fata a pus si ea mana pe un cutit. Dupa o singura lovitura, barbatul ei a cazut la pamant. Medicii n-au mai putut face nimic pentru tanarul care avea 25 de ani.

Femeia a fost dusa in fata procurorilor cu acuzatia de omor calificat.

Dorel Stanescu, procuror la parchetul Dambovita: “Se ia in calcul si autoapararea? Sunt in discutie si aceste ipoteze. Risca pedeapsa pentru omor calificat.”

Daca va fi gasita vinovata, tanara poate sta si 25 de ani la inchisoare. In schimb, daca va demonstra ca a fost in legitima aparare … scapa de acuzatii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial