mar. oct. 22nd, 2024

Surprins la volanul unui autoturism, deși ar fi consumat băuturi alcoolice

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au oprit pentru control, pe raza localității, pe strada Cpt. Pantea Ion, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani. Acesta a fost testat pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, fiind indicat un rezultat cu valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice, cercetările fiind continuate pentru dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Cercetați de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au oprit pentru control, pe drumul comunal 72, în localitatea Tețcoiu, un autoturism condus de o femeie de 36 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia nu deține permis de conducere.

De asemenea, pe drumul județean 721, în interiorul localității Produlești, polițiștii de la Secția nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au depistat un bărbat de 34 de ani, din Produlești, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere. În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa: IPJ Dâmboviţa