lun. sept. 16th, 2024

Tragedie, aseară, pe Drumul Național 72, între Ploiești și Târgoviște, în localitatea Brătășanca.

O femeie în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața, iar alte 3 persoane, printre care un copil de doar 4 luni, sunt rănite.

Nenorocirea s-a întâmplat după ce o mașină nu a oprit la intersecție, iar un tir a intrat în plin în autoturism.

O cameră de supraveghere a surprins totul. În imagini se vede cum mașina vine de pe un drum secundar, dă să traverseze intersecția cu drumul național, dar un tir care venea de pe drumul cu prioritate nu mai reușește să frâneze și izbește autoturismul.

Pasagera aflată pe locul din dreapta al mașinii nu a mai avut nicio șansă. Salvatorii sosiți acolo i-au declarat decesul.

Altă femeie, de 34 de ani, un copil de 4 luni și șoferul mașinii, de 40 de ani, au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital.

”Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 15 iunie a.c, în jurul orei 21.15, despre faptul că pe Drumul Național 72, în localitatea Brătășanca, s-a produs un accident rutier.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului iar din primele verificări reieșind faptul că un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune un ansamblu de vehicule condus de către un alt bărbat de 42 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul unei femei de 39 de ani, vătămarea corporală a unui copil de 4 luni, a unei femei de 34 de ani și a conducătorului auto de 40 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Prahova.