25 aprilie 2024
NECAZURI ÎN LANŢ! Altă ambulanţă de la Târgovişte a fost implicată într-un accident rutier! VEZI VIDEO!

NECAZURI ÎN LANŢ! Altă ambulanţă de la Târgovişte a fost implicată într-un accident rutier! VEZI VIDEO!

 

ambp2 Un nou accident cu ambulanţă, pe Drumul Naţional 72 A, la ieşire din Târgovişte spre Priseaca!

Şoferul unei Dacii Papuc a vrut să vireze la stânga, nu a sesizat că din spate venea cu viteză o ambulanţă în misiune, a tras de volan şi s-a ciocnit violent cu salvarea.

ambp5În ambulanţă se afla o pacientă cu probleme cardiace, iar echipajul se grăbea să o ducă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte.

ambp6“In ultimele clipe, soferul de pe Dacie a dat drumul la semnal, cand ambulanta era in depasire, mai depasise o coloana de 3, 4 masini. Cat de grava era starea mamei dvs? Foarte grava. S-a plecat cu 8 de acasa, s-a ajuns pe drum la 6. Dumnezeu cu mila lui…”, ne-a declarat Ion Teodorescu, fiul pacientei aflată în salvare.

ambp“Facusem viraj la stanga si m-a luat ambulanta, uitati si dvs cum este pozitia la masina. Cred ca a venit prea tare, nu pot sa-mi dau seama. Eu eram intrat deja”, sustine Constanin Ghibea, soferul daciei.

ambp1“Ce inseamna neregulamentar pentru o ambulanta care are un caz de tensiune 6 cu 4, cu disnee, cand asistenta mi-a spus – grabeste-te cat poti?!

 Am depasit 3, 4 masini. Era coloana care trasese pe dreapta sa ma lase si el a tasnit sa faca stanga”, ne-a precizat Cristian Draghici, soferul ambulantei.

ambp4“Se efectueaza cercetari urmand a se stabili cu exactitate toate cauzele si imprejurarile acestui eveniment rutier”, spune inspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita.

“Aceeasi chestie ca acum o saptamana. Dacia Papuc nu a acordat prioritate, a virat la stanga, sa intre la stanga, ambulanta era in depasire si s-a intamplat.

Avea luminile si sirena in functiune? Sigur ca da”, ne-a declarat Cirpian Oprescu, directorul tehnic al Serviciului de Ambulanta Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial