28 martie 2024

Necaz mare la Bezdead. Au vrut să pregătească masa, dar au ajuns la spital cu arsuri grave

incbe3Doi soţi din judeţul Dâmboviţa, în varstă de de 67 şi 72 de ani au ajuns duminică la spital, cu arsuri, în urma unui incendiu.

Aceştia se aflau în vizită la mama femeii în momentul în care bucătăria a fost cuprinsă de flăcări.

incbe4Cel mai probabil, spun anchetatorii, totul ar fi pornit de la o scurgere de gaze.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 84 de ani, locuieşte singură în localitatea Bezdead. incbe2Fiica şi ginerele ei, de 67, respectiv 72 de ani veniseră în vizită la ea. Pregăteau masa când au izbucnit flăcările, iar bătrâna a dat alarma.

incbe7„Pregăteau mâncarea şi de la aragaz s-a produs flacără, s-a extins la furtunul de la butelie şi s-a format o flacără mare, a început proprietara să ţipe, am aruncat cu apă, toţi vecinii am sărit. Dar butelia era înăuntru şi ne-a fost frică”, spune un martor. 

incbeFata şi ginerele bătrânei s-au aventurat totuşi în casă pentru a încerca să mai salveze din bunuri, aşa că au fost răniţi.

Fiica proprietarei şi soţul sau au suferit arsuri la nivelul feței şi al mâinilor. Au fost transportaţi cu ambulantele la Spitalul Judeţean din Târgovişte, acolo unde au primit îngrijiri medicale şi se află sub strictă supraveghere a medicilor.

incbe5Pompierii sosiţi la faţa locului au stins incendiul complet. O anchetă urmează să lămurească exact din ce cauză a pornit focul.

incbe6Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial