1 mai 2024
NAŞUL ÎŞI APĂRĂ FINUL! Vezi cum îi ia apărarea Popescu lui Boriga, în scandalul ŞCOLILOR NEÎNCĂLZITE!

NAŞUL ÎŞI APĂRĂ FINUL! Vezi cum îi ia apărarea Popescu lui Boriga, în scandalul ŞCOLILOR NEÎNCĂLZITE!

COMUNICAT DE PRESĂ

Cine se aseamănă se adună

Dl. senator Sorin Roșca Stănescu, trezit dintr-un lung somn al rațiunii, încearcă să lase impresia că îl interesează problemele târgoviștenilor, dar dă cu bâta în baltă.

Și, ca orice om trezit brusc după un somn lung, dl. Roșca Stănescu pare a nu înțelege ce se întâmplă în juru-i.

Disperat că dâmbovițenii nu mai înghit gogoșile și nu mai sunt impresionați de personalitatea ”mărețului” ziarist, senatorul viitor fost liberal face ce știe mai bine: dezinformează.

Apelând la limbajul de lemn, care l-a consacrat în alte epoci, dl. Roșca Stănescu, dând dovadă de vigilență și mânie proletară, înfierează administrația municipală, pe care o găsește vinovată pentru lipsa căldurii din multe școli târgoviștene.

Dl. Roșca Stănescu ”uită” că USL, al cărei senator este în colegiul Târgoviște-Moreni, este cea care, timp de mai bine de un an, a blocat proiectul avansat de primarul Boriga, proiect care ar fi rezolvat problema încălzirii în școlile târgoviștene încă din august 2012.

Dl. Roșca Stănescu ar trebui să știe că, dacă ar fi fost pe placul partidului din care face parte, situația ar fi fost de-a dreptul dramatică, consilierii municipali ai PNL votând împotriva proiectului de instalare a centralelor termice în școli, în condițiile în care nu exista nicio altă alternativă pentru asigurarea căldurii pentru mii de elevi și preșcolari.

Dovedindu-se fidel tovarăș de drum al binomului Antonescu-Caracota, împărtășind aceleași ”valori”, dl. Roșca Stănescu face front comun cu exponenții FSN, încercând să-l târască pe primarul Târgoviștei într-o sordidă confruntare, în care, după mintea lor, târgoviștenii ar fi victime colaterale.

Îi cer senatorului Roșca Stănescu să se abțină de la orice acțiune care dăunează celor care, din greșeală, l-au votat. Dacă nu poate face nimic bun, cel puțin să încerce să nu facă rău.

În loc de concluzie, un îndemn: mai răsfirați, băieți!

Deputat

Lect. univ. dr. Florin Aurelian POPESCU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial