21 mai 2024
Municipiul Târgoviște a câștigat unul dintre trofeele competiției ”Premiile Orașelor Verzi 2023”

Municipiul Târgoviște a câștigat unul dintre trofeele competiției ”Premiile Orașelor Verzi 2023”

Municipiul Târgoviște a câștigat unul dintre trofeele competiției ”Premiile Orașelor Verzi 2023”, a anunțat Daniel Stan, primarul localității.

”Un premiu care ne onorează! 🏆 Municipiul Târgoviște primește unul dintre cele 3 trofee acordate și diploma de excelență în cadrul competiției „Premiile Orașelor Verzi 2023″ la categoria “PLANIFICARE URBANĂ SUSTENABILĂ”!

✅️ Distincția reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse în direcția unei dezvoltări sustenabile, reducerii impactului asupra mediului și promovării investițiilor verzi.

✅️Proiectul de modernizare a transportului public local și achiziția de autobuze ecologice, modernizarea iluminatului public prin 2 proiecte importante având ca finalitate reducerea drastică a consumului, construirea a 2 parcuri de la zero, toate aceste investiții realizate pe fonduri europene, precum și o strategie de dezvoltare locală foarte bine articulată și prietenoasă cu mediul, au reprezentat argumentele hotărâtoare ale Târgoviștei în această competiție”, spune edilul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial