24 aprilie 2024
Mărturii HALUCINANTE! Criminalul elevului de la Economic era CONSUMATOR DE DROGURI! “Era un drogat, era agresiv!”

Mărturii HALUCINANTE! Criminalul elevului de la Economic era CONSUMATOR DE DROGURI! “Era un drogat, era agresiv!”

Amanunte stupefiante ies la iveala in cazul tanarului care a ucis, ieri, elevul de 15 ani, de la Colegiul economic din Targoviste.

Suspectul era cunoscut ca fiind extrem de agresiv. Anul trecut a fost la un pas sa-si omoare chiar tatal vitreg, povestesc apropiatii lui.

Umbla tot timpul cu cutitul la el si era mereu pus pe scandal, marturisesc prietenii sai. Mintile ii erau intunecate de droguri, se plange si tatal atacatorului, care a facut tot ce era omeneste posibil sa-l aduca pe calea cea buna, dar in zadar…

“Era un drogat, era agresiv. Anul trecut a fost scandal in casa cand el, Irinel, s-a dat la taica-su’ cu cutitul si de atunci le-a zgornit si pe el si pe mama-sa. Era violent, dar numai cand consuma droguri”, ne-a declarat Mihai, prieten de-al atacatorului.

Tatal vitreg al suspectului povesteste ca tanarul isi petrecea timpul alaturi de indivizi dubiosi si ca a fost implicat deseori in scandaluri si batai. N-a fost chip sa-l determine sa se lase de cele rele.

“Cred ca era sub influenta drogurilor. De la astea au plecat toate… De la droguri… Nu e prima data cand il invat. Recunostea ca se droga in fata dvs? Da, se vedea pe el. Avea senzatii din astea ciudate, anormal. Stiam ca are un cutit, a avut mai multe sa stiti, i-a mai luat si politia cutite din cate imi aduc aminte”, ne-a marturisit tatal individului cercetat pentru crima.

Rudele si prietenii lui Alex sunt inca in stare de soc. Cu greu se aduna pentru a pregati cele necesare ducerii lui pe ultimul drum.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial